פונדנט לוטוס

Screenshot 2024-11-19 at 17.09.43

מצרכים |

50 גרם שוקולד לבן

50 גרם חמאה

1 כף גדושה ממרח לוטוס / לוטוס קראנץ

1 ביצה

1 כף סוכר

1/4 כוס קמח

אופציה לתוספת: מטבעות שוקולד לבן / שוקולד בלונדי

 

אופן הכנה |

מחממים תנור ל190 מעלות.
בקערה שמים שוקולד לבן,חמאה וממרח לוטוס וממיסים עד להמסה מלאה.
מוסיפים סוכר , ביצה וקמח ומערבבים עד לאיחוד.
מעבירים לתבניות חסינות מחום משומנות בחמאה.
אופים כ14-17 דק (זה צריך להיות יציב בצדדים ורוטט מעט במרכז).
מצננים 5 דק ומפדרים מעל אבקת סוכר.

אם הכנתם את המתכון, תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד