מחממים תנור ל-90 מעלות סטטי.
בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים חלבונים ומקציפים על מהירות גבוהה. ברגע שמתחיל קצף לבנבן מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים עד לקבלת מרנג יציב.
מחליפים את הוו הקצפה לוו גיטרה , מנפים לתוך התערובת את האבקת סוכר ומערבבים עד לאיחוד.
מכניסים לתוך השקית זילוף צנטר משונן (אני השתמשתי בM1) ,לוקחים שיפוד / קיסם , טובלים במעט צבע מאכל ג׳ל ועושים פסים בתוך השקית.
מעבירים את המרנג לשקית זילוף ומזלפים פבלובות אישיות כמו בסרטון.
מכניסים לאפייה ל3-4 שעות (תלוי בתנור שלכם) ומצננים היטב.
הכנת הרוטב:
בקלחת שמים פירות יער , סוכר ומיץ לימון ומביאים לרתיחה וריכוך. מורידים מהאש וטוחנים עם בלנדר מוט עד למרקם חלק.
הכנת הקרם:
מקציפים את כל המצרכים עד לקבלת קצפת יציבה.
שלב ההרכבה (בסמוך להגשה):
ממלאים את תחתית הפבלובות ברוטב פירות יער , מזלפים מעל קצפת ומקשטים באוכמניות.
פרסום ממומן בשיתוף בראון.