מחממים תנור ל-165 מעלות סטטי.
מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
בקערה מערבבים חלמונים , 1/2 כוס סוכר , שמן, שמנת מתוקה / מיץ תפוזים. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים לאיחוד.
בקערת נפרדת מקציפים את החלבונים וברגע שמתחיל קצף לבנבן מוסיפים את הסוכר הנותר בהדרגה.
מוסיפים את קציפת החלבונים ב-2 פעימות לתערובת החלמונים ומקפלים בעדינות לאיחוד.
מעבירים לקערה 1/3 מהתערובת , מוסיפים את הקקאו ומערבבים.
יוצקים מעט מהתערובת הבהירה לתבנית, משטחים ומעל מוזגים מעט מהתערובת הכהה, ושוב מהתערובת בהירה ואז שוב מהתערובת הכהה, משישים מעט עם שיפוד ומכניסים לאפייה ל 35-50 דקות / עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
מצננים היטב ולאחר מכן שהעוגה קרה מפדרים מעל אבקת סוכר.
הכנתם את המתכון ? תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷