מחממים תנור ל160 מעלות.
בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה. מוסיפים שמן ושמנת מתוקה ומקציפים לאיחוד.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוזגים לקערה נפרדת רבע מהתערובת ומוסיפים לה את הממרח נוטלה ומערבבים.
משמנים את התבנית, מוזגים את הבלילה הלבנה ומעל שמים את בלילת הנוטלה ומשישים מעט.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל50 דק – שעה ו5 דק. (זמן האפייה משתנה בין תנור לתנור – תנעצו שיפוד והוא אמור לצאת חלק עם מעט פירורים – תזהרו לא לייבש את העוגה!).
מצננים את העוגה, מפדרים אבקת סוכר , פורסים ואוכלים.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷