מחממים תנור ל165 מעלות על מצב סטטי.
בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים עד לתערובת תפוחה. מוסיפים מים ושמן ומקציפים. מוסיפים את הקמח,קקאו ואבקת אפייה ומקציפים עד לאיחוד.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ35-40 דק או עד שקיסם שננעץ יוצא עם מעט פירורים.
לגנאש:
בקערה שמים שוקולד + שמנת מתוקה / צמחית וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
לאחר שהעוגה מתקררת חותכים לריבועים, מוזגים מעל את השוקולד ומוסיפים תוספות שאוהבים.
הערות:
-את האבקת אפייה אני הוספתי בטעות אבל העוגה יצאה לי יותר גבוהה! אז שימו לב שזה לא חובה להוסיף.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷