עוגת שוקולד – המתכון הכי טעים שתכינו !

Screenshot 2024-11-07 at 19.01.59

אני יודעת שכל אחד אומר שעוגת השוקולד שהוא מכין היא הכי טעימה ותאמינו לי אני אחת שמטורפת על עוגות שוקולד . טעמתי כל כך הרבה שאני מרגישה מומחית בנושא. העלתי את המתכון שלה לפני שנה והרגיש לי שהיא לא קיבלה מספיק תשומת לב , הרגשתי שמפספסים כאן מתכון מטורף… אז החלטתי לצלם ולהעלות אותה שוב. ונחשו מה? המתכון התפוצץ תוך ימים בודדים , והיום הוא כבר חצה את ה-1M צפיות! מאות אנשים הכינו אותה (ולא פעם אחת) , קיבלתי עליה כל כך הרבה פידבקים חיוביים - שאני את המטרה שלי השגתי. העוגה יוצאת רכה , עסיסית ושוקולדית ברמות!!! ותוך כדי שאני רושמת את זה אני מגרה את עצמי ויש לי דודא ללכת ולהכין אותה חחחחח אני מקווה שאחרי שקראתם את כל זה אתם לא מתלבטים וכבר בדרך לסופר לקנות מצרכים! יאז אללה בואו נתחיל:

מצרכים |

4 ביצים (L)

250 גרם סוכר (1/4 1 כוסות)

180 מ״ל שמן (3/4 כוס)

210 מ״ל מים פושרים (כוס פחות כף)

180 גרם קמח (1/3 1 כוסות)

40 גרם קקאו (1/2 כוס פחות כף)

10 גרם אבקת אפייה (1 שקיק)

 

לגנאש:

200 גרם שוקולד מריר

200 גרם שמנת מתוקה / צמחית

 

לטופינג:

סוכריות צבעוניות / קוקוס

אופן הכנה |

מחממים תנור ל165 מעלות על מצב סטטי.
בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים עד לתערובת תפוחה. מוסיפים מים ושמן ומקציפים. מוסיפים את הקמח,קקאו ואבקת אפייה ומקציפים עד לאיחוד.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ35-40 דק או עד שקיסם שננעץ יוצא עם מעט פירורים.

לגנאש:
בקערה שמים שוקולד + שמנת מתוקה וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
לאחר שהעוגה מתקררת חותכים לריבועים, מוזגים מעל את השוקולד ומוסיפים תוספות שאוהבים.

אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד