מחממים תנור ל170 מעלות.
מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים את הפודינג שוקולד ומקציפים עד לאיחוד.משמנים תבנית עגולה (קוטר 24 או 26) ושופכים את הבלילה לתוך התבנית.
אופים כ25-30 דק או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.מניחים לעוגה להצטנן בצד.
הכנת הקרם:
שמים את כל מרכיבים בקערת המיקסר ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
משטחים את הקרם על העוגה בעזרת פלטה ומכניסים את העוגה למקפיא לחצי שעה.
הכנת הגנאש:
ממיסים שוקולד מריר ושמנת בפולסים של 30 שניות עד לקבלת גנאש חלק.
מוזגים מעל הקרם מזיזים את התבנית מצד לצד שהגנאש יכסה את כל העוגה. ומקפיאים את העוגה לעוד שעה.
מעבירים למקרר להפשרה, פורסים ואוכלים.
אם הכנתם את המתכון, תעלו לסטורי ותתייגו אותנו 🩷