עוגת קרמבו – לזכרו של אוראל אבוחצירה ז"ל

Screenshot

אוראל עבד כמנהל הבר במסיבת הנובה. גם כשהיו האזעקות הוא לא ברח אלא בחר לחלץ אנשים ולעזור בחפ״ק עם נפגעים. אוראל נרצח בשבת השחורה ב- 7 באוקטובר, היה בן 25 בנופלו. תודה לאמו איריס ששיתפה אותי בסיפור ובמתכון לקינוח שאוראל אהב. שולחת לך חיזוק וחיבוק גדול ❤️

מצרכים |

לבסיס:

5 ביצים (L)

1/2 כוס סוכר

1 פודינג שוקולד

 

לקרם :

500 מ״ל שמנת מתוקה

2 חבילות פודינג וניל (160 גרם)

כף אבקת סוכר

2 כוסות חלב

 

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר

200 גרם שמנת מתוקה / חלב קוקוס

 

אופן הכנה |

מחממים תנור ל170 מעלות.
מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים את הפודינג שוקולד ומקציפים עד לאיחוד.משמנים תבנית עגולה (קוטר 24 או 26) ושופכים את הבלילה לתוך התבנית.
אופים כ25-30 דק או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.מניחים לעוגה להצטנן בצד.

הכנת הקרם:
שמים את כל מרכיבים בקערת המיקסר ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
משטחים את הקרם על העוגה בעזרת פלטה ומכניסים את העוגה למקפיא לחצי שעה.
הכנת הגנאש:
ממיסים שוקולד מריר ושמנת בפולסים של 30 שניות עד לקבלת גנאש חלק.
מוזגים מעל הקרם מזיזים את התבנית מצד לצד שהגנאש יכסה את כל העוגה. ומקפיאים את העוגה לעוד שעה.
מעבירים למקרר להפשרה, פורסים ואוכלים.

אם הכנתם את המתכון, תעלו לסטורי ותתייגו אותנו 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד