מחממים תנור ל165 מעלות.
בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים עד לתערובת תפוחה. מוסיפים מים ושמן ומערבבים. מוסיפים את הקמח,קקאו ואבקת אפייה ומערבבים עד לאיחוד.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים 25-30 דק או עד שקיסם שננעץ יוצא עם מעט פירורים.
נותנים לעוגה להתקרר בצד.
לקרם – מקציפים את כל המצרכים עד לקבלת קרם יציב, מורחים מעל העוגה ומכניסים את העוגה למקרר לשעה.
לגנאש – ממיסים שוקולד ושמנת במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עם לקבלת גנאש חלק. מוזגים מעל העוגה ומכניסים שוב למקרר להתייצבות.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷