מחממים תנור ל160 מעלות סטטי.
בקערה שמים שוקולד ושמן וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
בקערה מקציפים את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר עד לקבלת קציפה רכה ויציבה.
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר הנותרים עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת החלמונים ומקציפים לאיחוד.
מוסיפים את קציפת החלבונים לתערובת השוקולד ב2 פעימות ומקפלים בעדינות עד לאיחוד.
מוזגים לתבנית משומנת היטב ואופים כ30-40 דק. העוגה צריכה להיות יציבה בצדדים ועדיין טיפה רוטטת במרכז ,אבל אחרי קירור היא מתייצבת.
מעבירים למקרר ל5 שעות לפחות!
פורסים לפרוסות , כדור גלידה פרווה בצד וזה מושלם!
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷