עוגת סופלה פרווה כשרה לפסח

WhatsApp Image 2025-03-29 at 17.57.03

עוגת סופלה מדהימה מ-4 מצרכים בלבד! המרקם שלה מזכיר קצת בראוניז פאדג' והיא הולכת לכבוש את שולחן החג שלכם. שימו לב שחשוב מאוד לקרר את העוגה כדי שיהיה לכם יותר קל לפרוס אותה.

מצרכים |

200 גרם שוקולד מריר

88 מ"ל שמן

100 גרם סוכר (1/2 כוס)

5 ביצים

 

תוספות להגשה (אופציה):

גלידת וניל פרווה  / שמנת מוקצפת לא ממותקת / גנאש פרווה

אופן הכנה |

מחממים תנור ל160 מעלות סטטי.
בקערה שמים שוקולד ושמן וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
בקערה מקציפים את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר עד לקבלת קציפה רכה ויציבה.
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר הנותרים עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת החלמונים ומקציפים לאיחוד.
מוסיפים את קציפת החלבונים לתערובת השוקולד ב2 פעימות ומקפלים בעדינות עד לאיחוד.
מוזגים לתבנית משומנת היטב ואופים כ30-40 דק. העוגה צריכה להיות יציבה בצדדים ועדיין טיפה רוטטת במרכז ,אבל אחרי קירור היא מתייצבת.
מעבירים למקרר ל5 שעות לפחות!
פורסים לפרוסות , כדור גלידה פרווה בצד וזה מושלם!

אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד