מחממים תנור ל160 מעלות.
בקערה מערבבים פקאנים, קינמון וסוכר ומניחים בצד.
בקערה נוספת שמים ביצים וסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה. מוסיפים שמן ושמנת מתוקה ומקציפים לאיחוד.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוזגים את התערובת לתבנית משומנת , מפזרים מעל את תערובת הפקאנים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 40-50 דק / עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
כשהעוגה עדיין חמה מחוררים אותה מעט עם שיפוד ומוזגים מעל מייפל (ככה הכל יחלחל לתוך העוגה וזה ירכך אותה עוד יותר).
את העוגה יש לאכול רק אחרי שהיא התקררה לחלוטין!
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷