עוגת טירמיסו גבינה

80DF0EDA-6D6B-4D75-A085-45B7CCCF80CA

מצרכים |

200 גרם בישקוטים (1 חבילה)

500 מ״ל אספרסו

לקרם גבינה:

600 מ״ל שמנת מתוקה

300 גרם גבינת מסקרפונה

80 גרם סוכר

50 גרם פודינג וניל

לזילוף קצפת:

250 מ״ל שמנת מתוקה

40 גרם פודינג וניל

1/2 כפית תמצית וניל

1 כפית גדושה גבינת מסקרפונה

אבקת קקאו לפידור מעל

אופן הכנה |

מכינים אספרסו ומניחים אותו בצד להתקרר.

בקערת מיקסר שמים שמנת מתוקה , סוכר , פודינג וניל ומקציפים עד לקרם *כמעט* יציב. מוסיפים את המסקרפונה ומקציפים עד לאיחוד וקבלת קרם יציב. (שימו 🤍 שאת המסקרפונה יש לפתוח בעזרת מטרפה לפי שאתם מוסיפים אותה על מנת שלא יהיו גושים).

הרכבת העוגה:

בתוך הרינג שמים בדפנות שקף / בנייר אפייה ומניחים על תחתית להגשה או צלחת.

טובלים כל בישקוטי באספרסו (זה חייב להיות מהיר כדי שלא יהפוך למושי) , מניחים שכבה של בישקוטים , מעל קרם, שוב בישקוטים ושוב קרם.

מיישרים ומכניסים למקרר ל3-4 שעות להתייצבות.

הכנת הקצפת:

מקציפים את הכל המצרכים בקערה עד לקבלת קרם יציב.

מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנטר עגול.

מוציאים את העוגה מהמקרר , מזלפים עיגולים ומעצבים אותם כמו בסרטון.

מפדרים מעל אבקת קקאו ומגישים.

.

הערות:

  • שומרים במקרר.
  • העוגה משתבחת ביום למחרת.

פרסום ממומן בשיתוף דלונגי.

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד