עוגת גזר רכה ועסיסית

Screenshot 2024-11-19 at 16.46.26

אני בטוחה שרוב האנשים בנתקלים במתכון לעוגת גזר מזפזפים אותו. אז הפעם תחשבו שנית. זאת עומדת להיות אחת העוגות המפתיעות שתכינו. היא רכה , היא טעימה ומאוזנת ואין לה בכלל טעם של גזר! אז לפני שסופית תגידו שאתם לא אוהבים עוגות גזר , תכינו את המתכון שלי ואני מחכה לשמוע איך שיניתי את דעתם 😉

מצרכים |

3 ביצים

200 גרם סוכר (1 כוס)

160 מ״ל שמן (3/4 כוס)

200 גרם קמח (1/2 1 כוסות)

10 גרם אבקת אפייה (1 שקיק)

4 גרם קינמון (1 כפית)

200 גרם גזר מגורד (2 גזרים בינוניים)

70 גרם אגוזי מלך / פקאנים קצוצים

 

אופציה: להוסיף שוקולד מריר קצוץ.

אופן הכנה |

מחממים תנור ל170 מעלות.
בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה. מוסיפים את השמן ומערבבים.
מוסיפים את הקמח,אבקת אפייה, קינמון , גזרים מגורדים ואגוזי מלך ומערבבים עד לאיחוד.
מעבירים לתבנית משומנת / עם נייר אפייה ואופים כ40-50 דק / עד שקיסם שננעץ עם פירורים לחים. (זמן האפייה משתנה בין תנור לתנור).
נותנים לעוגה להתקרר לחלוטין, אפשר לפזר אבקת סוכר מעל וזה מוכן!

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד