1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים לתערובת אחידה.
3. מוסיפים את השמן ומערבבים.
4. מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, קינמון , גזרים מגורדים ואגוזי מלך ומקפלים עד לאיחוד.
5. מעבירים לתבנית משומנת / עם נייר אפייה ואופים כ40-50 דק או עד שקיסם שננעץ עם פירורים לחים. (זמן האפייה משתנה בין תנור לתנור) ונותנים לעוגה להתקרר לחלוטין.
6. עוברים להכנת הציפוי:
מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת חלקה – במידה ונשארו גושי חמאה תעבירו את הציפוי דרך מסננת.
7. מורחים מעל העוגה את הציפוי שמנת ומפזרים אגוזי מלך.
שומרים את העוגה במקרר
פרסום ממומן בשיתוף מימונס