מחממים תנור ל-170 מעלות.
בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים לתערובת אחידה.
מוסיפים את השמן ומערבבים.
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, קינמון , גזרים מגורדים ואגוזי מלך ומקפלים עד לאיחוד.
מעבירים לתבנית משומנת / עם נייר אפייה ואופים כ40-50 דק או עד שקיסם שננעץ עם פירורים לחים. (זמן האפייה משתנה בין תנור לתנור) ונותנים לעוגה להתקרר לחלוטין.
עוברים להכנת הציפוי:
מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת חלקה – במידה ונשארו גושי חמאה תעבירו את הציפוי דרך מסננת. מורחים מעל העוגה את הציפוי שמנת ומפזרים אגוזי מלך.
*שומרים את העוגה במקרר*
פרסום ממומן בשיתוף מימונס