בקערה שמים שמנת מתוקה, חלב ,פודינג וניל ואבקת סוכר ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים גבינה לבנה ומקפלים לאיחוד.
טובלים כל ביסקוויט בחלב , מניחים על התבנית, מעל שמים קצפת ומיישרים עם פלטה / כף. מניחים מעל עוד שכבת ביסקוויטים – קצפת וחוזרים שוב על הפעולה. (יוצא 3,4 שכבות לתבנית כמו בסירטון).
מגרדים מעל שוקולד מריר מעבירים למקרר להתייצבות וזה מוכן!
הערות:
אם אתם מורידים את הגבינה לבנה ממליצה להוריד גם את האבקת סוכר שלא יהיה מתוק מידי.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷