בקערה שמים שמנת מתוקה, חלב ,פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
טובלים כל ביסקוויט בחלב , מניחים על התבנית, מעל שמים קצפת ומיישרים עם פלטה
מניחים מעל עוד שכבת ביסקוויטים – קצפת וחוזרים שוב על הפעולה. (יוצא 3,4 שכבות לתבנית כמו בסירטון).
מכניסים את העוגה לחצי שעה למקרר.
פורסים תותים לעיגולים ומסדרים מעל הקרם.
מכינים ג׳לי לפי הוראות היצרן, שופכים מעל התותים ומכניסים ישר למקרר.
יש לאכול את העוגה רק ביום למחרת!!! הטעמים משתבחים והעוגה הופכת להיות הרבה יותר טעימה.
הערות:
– אם אתם מוסיפים אבקת סוכר מומלץ להוסיף גם 2-3 כפות של גבינה לבנה / מסקרפונה להעשרת הטעם.
– מיום ליום העוגה משתבחת בטעם שלה.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷