עוגיית שוקולד צ׳יפס במחבת

IMG_5361

מצרכים |

160 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1/2 כוס + 2 כפות (100 גרם) סוכר חום כהה
1/2 כוס פחות כף (90 גרם) סוכר לבן
1 ביצה (L)
2 כוסות + 2 כפות (280 גרם) קמח לבן מנופה מימונס
1 כף (10 גרם) קורנפלור מימונס
1 כפית אבקת סודה לשתייה מימונס
קורט מלח
200 גרם שוקולד חלב מימונס חתוך לחתיכות בינוניות.

אופן הכנה |

1. שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה חמאה , סוכר חום ולבן ומקרימים. מוסיפים ביצה ומערבבים.
2. מוסיפים קמח, קורנפלור, אבקת סודה לשתיה, 3/4 מכמות השוקולד חלב, קורט מלח ומערבבים לאיחוד.
3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
4. משטחים את הבצק בתוך מחבת נון סטיק באופן אחיד ומעל מניחים את קוביות השוקולד חלב שנותרו.
5. אופים 20-25 דקות / עד הזהבה קלה.
6. מגישים עם גלידת וניל 🙃

פרסום ממומן בשיתוף מימונס.⁩⁩

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד