בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה , אבקת סוכר , קמח ואבקת אפייה ומעבדים עד לקבלת בצק פירורי. מוסיפים חלמונים ושמנת חמוצה ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד ודביק.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה וחצי.
הכנת המרנג:
מקציפים במיקסר חלבונים וכשמתחיל להיווצר קצף לבנבן מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים עד לקבלת מרנג יציב. מוסיפים את הפודינג וניל ומקציפים רק עד לאיחוד.
מחממים תנור ל-175 מעלות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח (לא עבה מידי ולא דק מידי) ,מורחים מעל את המרנג בשכבה אחידה ועכשיו יש 2 אפשרויות לעיצוב:
1. לחתוך את הבצק לרצועות ארוכות ולגלגל כל רצועה בנפרד לשושנה.
2. לגלגל את הבצק לרולדה , להכניס למקפיא לחצי שעה (כדי שיחתך יפה) ואז לפרוס לשושנים.
מסדרים את העוגיות במרווחים בתבנית עם נייר אפייה ואופים כ15-25 דק / עד להזהבה.
כשמתקרר מפדרים באבקת סוכר.
אם הכנתם את המתכון, תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷