מחממים תנור ל175 מעלות.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה וסוכרים ומקרימים.
מוסיפים ביצה ומערבבים.
מוסיפים קמח, קקאו, אבקת סודה לשתייה, שוקולד חלב ולבן ומערבבים לאיחוד.
מחלקים לכדורים של 45 גרם ומגלגלים.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים כ8-10 דק בלבד!
זה יראה רך אבל זה מתקשה בחוץ.
מצננים ואוכלים.
*אחרי שהעוגייה התקררה אני זילפתי מעל שוקולד חלב ולבן*
הערות:
-ניתן לשמור את הבצק של העוגיות אמסטרדם במקפיא עד חודש וחצי.
-במידה והקפאתם כדורי בצק ואתם רוצים לאפות – תוסיפו 2-3 דק לזמן אפייה.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷