עוגיות שוקולד צ'יפס מבצק קקאו

E832EA27-6DB3-4D77-9F91-A2F6346F5A13

מצרכים |

160 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

100 גרם סוכר חום כהה (1/2 כוס)

100 גרם סוכר לבן (1/2 כוס)

1 ביצה (L)

230 גרם קמח (3/4 1 כוסות)

40 גרם קקאו (חצי כוס פחות כף)

1 כפית אבקת סודה לשתייה

קורט מלח

100 גרם שוקולד חלב גרוס

150 גרם שוקולד לבן גרוס

 

אופן הכנה |

מחממים תנור ל175 מעלות.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה וסוכרים ומקרימים.
מוסיפים ביצה ומערבבים.
מוסיפים קמח, קקאו, אבקת סודה לשתייה, שוקולד חלב ולבן ומערבבים לאיחוד.
מחלקים לכדורים של 45 גרם ומגלגלים.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים כ8-10 דק בלבד!
זה יראה רך אבל זה מתקשה בחוץ.
מצננים ואוכלים.

*אחרי שהעוגייה התקררה אני זילפתי מעל שוקולד חלב ולבן*

 

הערות:
-ניתן לשמור את הבצק של העוגיות אמסטרדם במקפיא עד חודש וחצי.

-במידה והקפאתם כדורי בצק ואתם רוצים לאפות – תוסיפו 2-3 דק לזמן אפייה.

אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד