עוגיות שוקולד צ'יפס לזכרו של סרן אלון סקאג'יו

WhatsApp Image 2025-05-02 at 17.19.42

אלון התגייס לדובדבן ולאחר 8 חודשים יצא לקצונה ושירת בכפיר. בתאריך 26/06/24 בשעות הלילה המאוחרות הוא לקח חלק בפעילות מבצעית בג׳נין שם הופעל נגדם מטען רב עוצמה. בעת הפיצוץ אלון היה הראשון לקפוץ לעזרת הפרמדיק שהיה ברכב התאג״ד. הוא פינה פצועים והרחיק את החיילים כדי שלא יפגעו. בעת פינוי הפצועים הופעל מטען הנפץ השני. אלון עמד בדיוק על מקום הפיצוץ וספג את ההדף ובכך הציל חיים של 20 חיילים! אלון נפל בתאריך 27/06/24 במהלך פעילות מבצעית בג׳נין , בן 22 בנופלו. הוא השאיר אחריו זוג הורים , אחות , אח ובת זוג.

מצרכים |

200 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר לבן (1/2 כוס)
120 גרם סוכר חום כהה (1/2 כוס)
10 גרם סוכר וניל (1 שקיק)
2 ביצים
400 גרם קמח
5 גרם אבקת אפייה (1/2 1 כפיות)
שוקולד צ׳יפס חום ולבן
וכל שוקולד שאתם אוהבים

אופן הכנה |

מחממים תנור ל170 מעלות סטטי.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה (אפשר גם ידני) שמים חמאה , סוכר לבן , חום ווניל ומקרימים. מוסיפים ביצים (כל פעם אחת) ומערבבים עד להטמעה.
מוסיפים קמח , אבקת אפייה ושוקולדים ומערבבים עד לאיחוד.
מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה ומשטחים באופן שווה.(מעל ניתן לפזר עוד שוקולדים).
מכניסים לאפייה ל-17 דקות / עד להזהבה קלה.
מצננים היטב ופורסים לקוביות.

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד