בקערה שמים חמאה , סוכר ומקרימים. מוסיפים קמח ופקאנים טחונים ומערבבים לאיחוד.
מעבירים למקרר ל20 דקות. (התערובת תשאר עדיין רכה וזה מעולה).
מחממים תנור ל-180 מעלות סטטי.
יוצרים כדורים במשקל של 25 גרם , ומניחים על תבנית עם נייר אפייה במרווחים קטנים.
אופים 12-15 דקות / עד הזהבה קלה. (העוגיות צריכות להשאר בהירות).
מצננים לחלוטין.
לאחר שהעוגיות התקררו מצפים אותן באבקת סוכר.
הערות:
- אפשר גם לוותר על האבקת סוכר בציפוי ולהשאיר את העוגיות כמו שהן.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷