עוגיות פקאן מושלגות

44010A88-B65B-4990-AC0C-89609601D307

מצרכים |

200 גרם חמאה רכה (חיממתי במיקרוגל 30 שניות)

100 גרם סוכר (1/2 כוס)

230 גרם קמח (2 כוסות פחות 5 כפות)

140 גרם פקאנים טחונים

 

לציפוי:

אבקת סוכר

אופן הכנה |

בקערה שמים חמאה , סוכר ומקרימים. מוסיפים קמח ופקאנים טחונים ומערבבים לאיחוד.

מעבירים למקרר ל20 דקות. (התערובת תשאר עדיין רכה וזה מעולה).

מחממים תנור ל-180 מעלות סטטי.

יוצרים כדורים במשקל של 25 גרם , ומניחים על תבנית עם נייר אפייה במרווחים קטנים.

אופים 12-15 דקות / עד הזהבה קלה. (העוגיות צריכות להשאר בהירות).

מצננים לחלוטין.

לאחר שהעוגיות התקררו מצפים אותן באבקת סוכר.

הערות:

  • אפשר גם לוותר על האבקת סוכר בציפוי ולהשאיר את העוגיות כמו שהן.

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד