עוגיות פקאן

Screenshot 2024-11-19 at 18.57.11

מצרכים |

200 גרם חמאה רכה (חיממתי במיקרוגל 30 שניות)

100 גרם סוכר (1/2 כוס)

230 גרם קמח (2 כוסות פחות 5 כפות)

140 גרם פקאנים גרוסים

 

לציפוי:

סוכר

אופן הכנה |

בקערה שמים חמאה וסוכר ומקרימים. מוסיפים קמח ופקאנים גרוסים ומערבבים לאיחוד.
מחלקים את הבצק ל2 ויוצרים 2 רולים. עוטפים בניילון נצמד,מגלגלים ומהדקים (כמו בסירטון) ומכניסים למקפיא לשעה או עד שזה קפוא.
מחממים תנור ל180 מעלות.
לאחר שזה קפא מרטיבים את הרול בממש מעט! מים (לא חובה) ומגלגלים בסוכר.
חותכים לפרוסות, מניחים על מגש עם נייר אפייה במרווחים ואופים כ 12-15 דק או עד להזהבה.

 

הערות:
אם אתם רוצים עוגיות יותר פריכות תשאירו אותן עוד כמה דק׳ בתנור עד שזה מזהיב גם למעלה (יותר ממה שבסרטון).

אם הכנתם את המתכון, תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד