עוגיות פיצוחים

Screenshot 2024-11-19 at 19.19.36

מצרכים |

100 גרם שקדים פרוסים / מקלות

50 גרם אגוזי מלך

50 גרם גרעיני חמניה

50 גרם גרעיני דלעת

40 גרם שומשום

4 כפות סוכר חום דביק (כהה)

2 חלבונים (מביצה בגודל L)

אופן הכנה |

מחממים תנור ל180 מעלות.
מערבבים את כל המצרכים בקערה עד לתערובת אחידה.
יוצרים תלוליות של עוגיות ומועכים מעט.
אופים 12-15 דקות / עד להזהבה.

 

הערות:
– כל הפיצוחים הם טבעיים.
– אפשר לשים איזה סוגים שאוהבים.

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד