בקערת מיקסר עם וו גיטרה / במעבד מזון (אפשר להכין את הבצק גם ידני) שמים את הקמח,אבקת סוכר , חמאה ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למנוחה של שעה.
מחממים תנור ל175 מעלות.
מקמחים מעט את משטח העבודה , מרדדים למלבן, מורחים בנדיבות נוטלה ומגלגלים (יוצאות 2 רולדות).
מעבירים למקפיא ל-30 דק / עד שהרולדות קופאות אבל לא מידי.
מוציאים, פורסים לעוגיות,מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לאפייה של 12-15 דקות / עד הזהבה קלה.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷