בקערת מיקסר עם וו גיטרה / במעבד מזון (אפשר להכין את הבצק גם ידני) שמים קמח, אבקת סוכר וחמאה ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר למנוחה של שעה / עד שהבצק מתייצב ומרגיש נוח לעבודה.
מחממים תנור ל170 מעלות סטטי.
מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה (חשוב לקמח מעט כדי שהבצק לא ידבק) , קורצים עיגולים ומעבירים בעדינות לתבנית עם נייר אפייה.
במחצית מהעיגולים קורצים במרכז עיגול / לב / פרח קטן בעזרת קורצן. אופים 8-10 דק או עד הזהבה קלה.
לאחר שהעוגיות התקררו ,מפדרים אבקת סוכר מעל החלק של העוגייה עם החור ובחלק השני מזלפים ממרח שאוהבים וסוגרים.
הערות:
אפשר להכין מאותו בצק גם מגולגלות.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷