בקערת מיקסר עם וו גיטרה / במעבד מזון (אפשר להכין את הבצק גם ידני) שמים את הקמח,אבקת סוכר וחמאה ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
מעבירים למקרר למנוחה של שעה וחצי.
מחממים תנור ל170 מעלות.
מרדדים את הבצק קורצים עיגולים ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה.
במחצית מהעיגולים קורצים במרכז עיגול קטן בעזרת קורצן / עם הצד העגול של הצנטר.
אופים כ8-10 דק או עד מעט הזהבה ומצננים.
מפדרים אבקת סוכר מעל החלק של העוגייה עם החור ומזלפים בחלק השני ממרח שאוהבים וסוגרים.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷