1. בקערה שמים שוקולד וחמאה וממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
2. מקציפים את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את השוקולד ומקציפים לאיחוד.
3. מוסיפים קמח , קקאו ואבקת אפייה ומערבבים עד לאיחוד. (במידה והבצק יוצא דביק יש להכניס למקרר עד להתייצבות)
4. מחממים תנור ל-180 מעלות סטטי.
5. לוקחים 2 קערות קטנות – באחת שמים סוכר ובשנייה אבקת סוכר ומחלקים את הבצק לכדורים. (אני עשיתי כל כדור 25 גרם), מגלגלים בסוכר ואז באבקת סוכר ומניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים כ-8 דק בלבד!
6. העוגיות יוצאות רכות ולאחר מכן מתייצבות בחוץ.
הערות:
תרחישים שיכולים לקרות במהלך ההכנה והם בסדר!
– המסתם את השוקולד עם החמאה והתערובת יצאה סמיכה ולא נוזלית – תקין.
– התערובת יצאה דביקה מידי – להכניס למקרר ל-20 דק. (היא לא צריכה להיות קשה).
– השתמשתם בביצים קטנות / שהתערובת מרגישה לכם מעט יבשה? יש להוסיף 1-3 כפות מים.
-האפייה כאן היא מאוד קצרה וזה מה שמעניק לעוגייה מרקם ממש רך מבפנים.
פרסום ממומן בשיתוף מימונס