בקערה (אפשר גם במיקסר עם וו גיטרה) שמים חמאה , סוכר חום ולבן ומקרימים.
מוסיפים ביצה וממרח לוטוס ומערבבים.
מוסיפים קמח, קורנפלור, אבקת סודה לשתייה ושוקולד לבן ומערבבים לאיחוד. (אם הכנתם ידני ולא במיקסר בשלב זה עדיף לאחד את הבצק עם הידיים).
מחממים תנור ל180 מעלות.
יוצרים כדורים (אני עשיתי כל כדור במשקל של 45 גרם), מגלגלים , מועכים מעט , שמים בתבנית עם נייר אפייה במרווחים ואופים כ10-14 דק / עד שהצדדים מעט מזהיבים והעוגיה עדיין רכה במרכז.
מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומזלפים מעל ממרח לוטוס (לא חובה).
הערות:
-העוגיות רכות ולאחר מכן מתייצבות.
-ניתן להכין עיגולי בצק ולשמור בקופסא אטומה במקפיא וכל פעם שרוצים עוגיה להוציא ולאפות.
–במידה ומשנים את גודל העוגיה – זמן האפייה ישתנה.