בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, אבקת סוכר , קמח ואבקת אפייה ומערבלים עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים את הבצק ל-2. חלק אחד משאירים במיקסר ומוסיפים לו טיפה אחת של צבע מאכל אדום ומעבדים עד לקבלת בצק אדום. (זה אולי יראה בהתחלה לא מספיק אדום אבל אחרי כמה דקות במקרר זה יסתדר).
מניילנים בניילון נצמד כל אחד מהבצקים ומכניסים למקרר ל10-15 דק.
מקמחים מעט את משטח העבודה ומרדדים כל חתיכת בצק בנפרד על נייר אפייה (תשאירו קצת עובי) ומכניסים למקפיא ל30 דק.
מוציאים מהמקפיא, קורצים לבבות קטנים מכל בצק ומניחים בצד.
לאחר שמסיימים לקרוץ מ2 הבצקים מכניסים שוב למקפיא ל15 דק.
שלב ההרכבה:
על הבצק הבהיר שמים את הלבבות האדומים ועל הבצק האדום את הלבבות הבהירים (ראו בסרטון) ומהדקים היטב ומכניסים שוב למקפיא ל10 דק.
מחממים תנור ל180 מעלות.
עם קורצן לב גדול יותר , קורצים עוגיות ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים כ10-12 דק / עד שהעוגיות מתחילות מעט להזהיב בשוליים. מצננים לחלוטין ואוכלים 😍
הערות:
– לא לוותר על שלבי הקירור! זה אמנם הרבה אבל זה מה שיבטיח שהצורה תישמר כמו שהיא ושהבצק יהיה נוח לעבודה.
– יישאר לכם בצק – פשוט תחברו את שני הבצקים ביחד , תרדדו ויצאו לכם עוגיות עם 2 גוונים 😋