בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה , אבקת סוכר ,קמח ואבקת שקדים ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ותמצית וניל ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-15 דקות.
מחממים תנור ל-175 מעלות.
מוציאים את הבצק, מקמחים מעט את משטח העבודה מרדדים ,קורצים עוגיות עם קורצן בצורת לב , מניחים על מגש עם נייר אפייה ואופים כ-10-12 דק / עד שהעוגיות מעט מזהיבות. מצננים היטב.
לציפוי:
ממיסים שוקולד לבן ושמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
טובלים צד אחד של העוגיה בשוקולד הלבן, מורידים עודפים ומפזרים סוכריות. ממשיכים כך עם יתר העוגיות.
הערות:
שימו לב שבמידה ואתם רוצים לצבוע את השוקולד הלבן יש להוסיף צבע מאכל *לשוקולד* !
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷