מחממים תנור ל175 מעלות סטטי.
בקערה שמים חמאה וסוכר ומקרימים. מוסיפים את הטחינה והוניל ומערבבים, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד לבצק אחיד.
יוצרים כדורים (אני עשיתי כל כדור 20 גרם) ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. מעל כל כדור שמים אגוז/שקד ומכניסים לתנור לאפייה של 15-17 דק׳. (אתם תראו שהתחתית מתחילה מעט להזהיב).
מוציאים ונותנים לעוגיות להתקרר לחלוטין! אל תנסו להרים את אותן כי הן יתפרקו לכם.
מפדרים באבקת סוכר מעל.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷