מחממים תנור ל175 מעלות סטטי.
בקערה שמים שוקולד וחמאה וממיסים בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה. (לא יוצאת תערובת נוזלית וזה בסדר!)
בקערה נפרדת שמים ביצים, סוכר לבן וחום ומקציפים עד לתערובת תפוחה. מוסיפים את תערובת השוקולד ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח, קקאו ואבקת אפייה ומקפלים עד לתערובת אחידה.
באמצעות כף גלידה קפיצית לוקחים מהבלילה ויוצקים כדורים לתבנית עם נייר אפייה במרווחים.
ומפזרים מעל כל עוגיה מעט מלח גס.
אופים כ10-12 דק בלבד! (אתם תראו שיש סדקים מעל העוגיה זה השלב להוציא).
העוגיות יהיו רכות אבל יתייצבו בחוץ.
הערות:
•אם אתם רוצים עוגייה יותר מתוקה אפשר להוסיף שוקולד קצוץ לתוך התערובת / לזלף ממרח בפנים.
•אם הבלילה נוזלית – להכניס למקרר לחצי שעה / עד שהיא מתייצבת מעט (כמו בסירטון)
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷