עוגיות בראוניז

עוגיות בראוניז

עוגיות בראוניז - פריכות מבחוץ, רכות ופאדג׳יות מבפנים!

מצרכים |

200 גרם שוקולד מריר

50 גרם חמאה

2 ביצים (L)

50 גרם סוכר לבן (1/4 כוס)

50 גרם סוכר חום דמררה (1/4 כוס)

100 גרם קמח (3/4 כוס פחות כף)

20 גרם קקאו (2 כפות)

1 כפית אבקת אפייה

מלח גס למעלה (לא חובה – מומלץ למי שמוסיף תוספות כמו שרשום בהערות)

אופן הכנה |

מחממים תנור ל175 מעלות סטטי.
בקערה שמים שוקולד וחמאה וממיסים בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה. (לא יוצאת תערובת נוזלית וזה בסדר!)
בקערה נפרדת שמים ביצים, סוכר לבן וחום ומקציפים עד לתערובת תפוחה. מוסיפים את תערובת השוקולד ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח, קקאו ואבקת אפייה ומקפלים עד לתערובת אחידה.
באמצעות כף גלידה קפיצית לוקחים מהבלילה ויוצקים כדורים לתבנית עם נייר אפייה במרווחים.
ומפזרים מעל כל עוגיה מעט מלח גס.
אופים כ10-12 דק בלבד! (אתם תראו שיש סדקים מעל העוגיה זה השלב להוציא).
העוגיות יהיו רכות אבל יתייצבו בחוץ.

הערות:
•אם אתם רוצים עוגייה יותר מתוקה אפשר להוסיף שוקולד קצוץ לתוך התערובת / לזלף ממרח בפנים.
•אם הבלילה נוזלית – להכניס למקרר לחצי שעה / עד שהיא מתייצבת מעט (כמו בסירטון)

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד