בקערה שמים שוקולד וחמאה וממיסים בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
בקערה נפרדת שמים ביצה, סוכר לבן וחום ומקציפים עד לתערובת תפוחה. מוסיפים את תערובת השוקולד ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את הקורנפלור, קקאו ואבקת אפייה ומקפלים עד לתערובת אחידה.
מעבירים את הבלילה למקרר לשעה.
מחממים תנור ל175 מעלות סטטי.
באמצעות ידיים מעט רטובות / כף גלידה קפיצית לוקחים מהבלילה , יוצקים כדורים לתבנית עם נייר אפייה במרווחים (אני עשיתי כל כדור במשקל של 30 גרם)
ומפזרים מעל כל עוגיה מעט מלח גס (לא חובה).
אופים כ10-12 דק בלבד! (אתם תראו שיש סדקים מעל העוגיה זה השלב להוציא).
העוגיות יהיו רכות אבל יתייצבו בחוץ.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷