מחממים תנור ל-175 מעלות.
בקערה שמים שוקולד מריר וחמאה וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
מוסיפים סוכר וטורפים היטב. מוסיפים ביצים (כל פעם אחת) ומערבבים. מוסיפים קמח וקקאו מקפלים רק עד לאיחוד.
מעבירים לעטרות נייר קטנות , מפזרים מעל אגוזי לוז מסוכרים ואופים כ 10-13 דק / עד שיש סדקים בחלק העליון וקיסם שננעץ יוצא עם מעט פירורים (תזהרו לא לייבש את הבראוניז).
הערות:
אני השתמשתי בעטרות נייר בגודל 3.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷