מערבבים את כל המצרכים יחד לתערובת אחידה.
מחממים סיר עם שמן לטמפרטורה של 170-180 מעלות. יוצקים מהבלילה בעזרת כף גלידה / כף רגילה כדורים אל השמן החם, מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים את כל הסופגניות לנייר סופג.
לאחר שמעט מתקרר מפדרים מעל אבקת סוכר.
במידה ורוצים למלא בממרח – יוצרים חור בסופגניה וממלאים עם שקית זילוף.
*מומלץ לאכול בסמוך לזמן ההכנה שהסופגניות חמות*
הערות:
* לא לערבב את הבלילה יותר מידי אחרת הכדורים יצאו ממש דחוסים.
* אפשר לצפות את הסופגניות בסוכר – ברגע שמוציאים מטיגון להעביר לנייר סופג ומיד לגלגל בסוכר.