בקערה שמים חזה עוף טחון , מלח , פלפל וקורנפלור ומערבבים עד לעיסה אחידה.
מרטיבים את הידיים , לוקחים מעט מהתערובת ויוצרים צורה של נאגטס. מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים להקפאה של שעה / עד התייצבות.
מחממים מחבת עם שמן על להבה נמוכה – בינונית ובזמן הזה מצפים את הנאגטסים:
בקערה שמים קמח , קורנפלור , פפריקה מתוקה , אבקת שום גבישי, מלח ומערבבים.
טובלים כל נאגטס בבלילת הקמח ומניחים על נייר אפייה. לאחר שכולם מצופים מוסיפים לבלילה מי סודה לשתייה קרים ומערבבים היטב. טובלים כל נאגטס בבלילה הרטובה ומעבירים לטיגון עד להזהבה.
מגישים עם רטבים שאוהבים.
הערות:
- השלב של הציפוי חייב להיות מהיר כי ברגע שהעוף יפשיר יהיה קשה לצפות אותם ולשמור על הצורה – ממליצה להוציא מהמקפיא כל פעם 3-4 יחידות.
- תמיד אפשר להוסיף עוד קצת תיבול לבלילה במידה ואתם אוהבים.
- אם אתם מרגישים שהבלילה הרטובה סמיכה מידי – תוסיפו עוד קצת מי סודה.