1. מתחילים בהכנת שערות הקדאיף – קוצצים שערות קדאיף ומעבירים למחבת.
2. מוסיפים חמאה ואבקת סוכר ומטגנים על אש נמוכה עד להזהבה. מניחים בצד להתקרר.
3. הכנת המלבי – מכינים את תערובת המלבי לפי הוראות היצרן.
4. מוזגים לכוסות ומכניסים למקרר לחצי שעה – שעה / עד להתייצבות.
5. הרכבת הקינוח – מוזגים מעל מעט סירופ מלבי ,מפזרים שערות קדאיף , אגוזי לוז מסוכרים , פיסטוקים ויש לכם קינוח חלומי והכי קל להכנה – תתכוננו להתמכר!
פרסום ממומן בשיתוף מימונס