בקלחת שמים 250 מ״ל חלב, שמנת וסוכר ומביאים לרתיחה.
בקערה נפרדת שמים קורנפלור ואת ה- 250 מ״ל חלב הנותרים ומערבבים עד שאין גושים.
כשתערובת החלב והשמנת התחממה מוסיפים אליה את תערובת הקורנפלור ומחזירים לגז על אש בינונית ומערבבים כל הזמן עד שהתערובת מסמיכה. (זה לוקח כמה דקות).
לאחר שהתערובת הסמיכה משאירים אותה עוד 1-2 דק׳ על הגז וממשיכים לערבב.
מוזגים לכלים שבחרנו, נותנים לזה להצטנן בחוץ (עד שזה כבר לא חם), מכסים ומעבירים למקרר.
לפני ההגשה שמים סירופ ותוספות שאוהבים.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷