מגולגלות שוקולד פרווה

WhatsApp Image 2025-01-21 at 20.18.12

מצרכים |

300 גרם קמח (2 כוסות + 2 כפות)
85 גרם אבקת סוכר (חצי כוס + 3 כפות)
200 גרם נטורינה
2 חלמונים או 1 ביצה

למילוי:

ממרח שוקולד פרווה (אני השתמשתי בשוקולד השחר)

תוספות לשדרוג: אגוזי לוז , שוקולד מריר גרוס

אופן הכנה |

בקערת מיקסר עם וו גיטרה / במעבד מזון (אפשר להכין את הבצק גם ידני) שמים את הקמח,אבקת סוכר , נטורינה ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למנוחה של שעה.
מחממים תנור ל175 מעלות.
מקמחים מעט את משטח העבודה , מרדדים למלבן, מורחים בנדיבות ממרח שוקולד פרווה ,מפזרים תוספות (במידה ובחרתם להוסיף) ומגלגלים.
מכניסים לאפייה של 25-30 דק / עד להשחמה קלה.
מצננים מעט בחוץ ומכניסים למקפיא לשעה / עד שהרולדה קרה לחלוטין.
מוציאים , מפדרים באבקת סוכר ופורסים לעוגיות.

 

הערות:
* אפשר להקפיא את הרולדה לפני האפייה ורק אז לאפות אבל זה לא חובה.
* במידה ואתם מרגישים שהבצק יבש יש להוסיף כף מים.

אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד