בקערת מיקסר עם וו גיטרה / במעבד מזון (אפשר להכין את הבצק גם ידני) שמים את הקמח,אבקת סוכר , נטורינה ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למנוחה של שעה.
מחממים תנור ל175 מעלות.
מקמחים מעט את משטח העבודה , מרדדים למלבן, מורחים בנדיבות ממרח שוקולד פרווה ,מפזרים תוספות (במידה ובחרתם להוסיף) ומגלגלים.
מכניסים לאפייה של 25-30 דק / עד להשחמה קלה.
מצננים מעט בחוץ ומכניסים למקפיא לשעה / עד שהרולדה קרה לחלוטין.
מוציאים , מפדרים באבקת סוכר ופורסים לעוגיות.
הערות:
* אפשר להקפיא את הרולדה לפני האפייה ורק אז לאפות אבל זה לא חובה.
* במידה ואתם מרגישים שהבצק יבש יש להוסיף כף מים.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷