בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, אבקת סוכר , קמח וקקאו ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים ביצה וחלמון ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה / עד שהבצק מתייצב ונוח לעבודה.
מחלקים את הבצק ל-2. מקמחים מעט את משטח העבודה, מרדדים כל חלק (לא עבה מידי ולא דק מידי) , מורחים בנדיבות! ממרח קינדר, מגלגלים וממשיכים כך גם לחלק השני של הבצק.
מעבירים את הרולדות למקפיא לשעה / עד שהן קופאות לחלוטין.
מחממים תנור ל170 מעלות סטטי ואופים את הרולדות כ18-20 דקות. מצננים בחוץ.
*לזירוז תהליך תתנו לרולדה להתקרר מעט בחוץ ולאחר מכן תכניסו אותה למקפיא עד שהיא קרה לחלוטין!*
מפדרים באבקת סוכר , פורסים לחתיכות ואוכלים!
הערות:
-במידה והכנתם את הבצק עם ביצים יותר קטנות והבצק יצא יבש – תוסיפו 1-2 כפות חלב.
-חובה! לקרר לחלוטין את הרולדה לפני שפורסים אותה כדי לראות את השכבות בצורה מדוייקת.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷