מגולגלות קקאו קינדר – מתכון מנצח!

WhatsApp Image 2025-01-25 at 13.50.57

כל פעם שאני מעלה לסטורי את המגולגלות קקאו קינדר אני מקבלת הודעות למתכון. אז אחרי שהטרנד קצת נרגע הגיע הזמן שתשכחו מכל מתכון אפשרי שיש לכם , כי זה המתכון הכי טעים שתכינו!!!

מצרכים |

125 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
90 גרם אבקת סוכר (1/2 כוס + 2 כפות)
220 גרם קמח (1/2 1 כוסות)
20 גרם קקאו (2 כפות)
1 ביצה (L)
1 חלמון (L)

למילוי:
ממרח קינדר
אצבעות קינדר (לא חובה)

אופן הכנה |

בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, אבקת סוכר , קמח וקקאו ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים ביצה וחלמון ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה / עד שהבצק מתייצב ונוח לעבודה.
מחלקים את הבצק ל-2. מקמחים מעט את משטח העבודה, מרדדים כל חלק (לא עבה מידי ולא דק מידי) , מורחים בנדיבות! ממרח קינדר, מגלגלים וממשיכים כך גם לחלק השני של הבצק.
מעבירים את הרולדות למקפיא לשעה / עד שהן קופאות לחלוטין.
מחממים תנור ל170 מעלות סטטי ואופים את הרולדות כ18-20 דקות. מצננים בחוץ.

*לזירוז תהליך תתנו לרולדה להתקרר מעט בחוץ ולאחר מכן תכניסו אותה למקפיא עד שהיא קרה לחלוטין!*
מפדרים באבקת סוכר , פורסים לחתיכות ואוכלים!

 

הערות:
-במידה והכנתם את הבצק עם ביצים יותר קטנות והבצק יצא יבש – תוסיפו 1-2 כפות חלב.
-חובה! לקרר לחלוטין את הרולדה לפני שפורסים אותה כדי לראות את השכבות בצורה מדוייקת.

אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד