מאפינס שוקולד צ'יפס

Screenshot 2024-11-19 at 16.47.47

שנים שחיפשתי מתכון טוב למאפינס שוקולד צ'יפס. כל פעם שהייתי מנסה מתכונים שונים הוא לא היה יוצא ברמה שאני מחפשת. ואז החלטתי להכין את המתכון הקבוע שלי למאפינס וניל ולהוסיף לו שוקולד צ'יפס. יצא כל כך מושלם שלא הבנתי איך לא עשיתי את זה עד עכשיו חחחחח. אז יאללה קומו למטבח ותתחילו להכין 🙂

מצרכים |

4 ביצים מופרדות

1 כוס סוכר

1 שקיק סוכר וניל (10 גרם)

1/2 כוס מיץ תפוזים

1/2 כוס שמן

2 כוסות קמח

1/2 שקיק אבקת אפייה (5 גרם)

שוקולד צ'יפס

אופן הכנה |

מחממים תנור ל180 מעלות.
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
מוסיפים לקערת החלמונים 1/2 כוס סוכר , סוכר וניל, מיץ תפוזים, שמן ומערבבים.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים לאיחוד.

בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את ה1/2 כוס סוכר הנותרים. מקציפים עד לקציפה רכה ויציבה.
מעבירים 1/2 מקציפת החלבונים לקערת החלמונים ומקפלים, מוסיפים את יתרת הקציפה ומקפלים (לא עד הסוף , שעדיין תראו קצת את קציפת החלבונים – ראו הערות)
מעבירים שליש מהתערובת לקערה נפרדת, מוסיפים את הקקאו ומקפלים לאיחוד.

מעבירים את התערובות ל2 שקיות זילוף נפרדות ומתחילים לזלף בתוך עטרות נייר:
פעם מתערובת הוניל, ופעם מתערובת השוקולד וחוזר חלילה.
אופים כ20 דק / עד השחמה קלה.

 

הערות:
שימו לב! לא לערבב יותר מידי את התערובת כי זה יפגע במרקם, יש לקפל רק עד איחוד (זה בסדר אם זה לא יתאחד עד הסוף).

אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד