מאפינס עננים

776B6912-67E8-4E1B-9890-A1F5E43F8F01

אם יש מתכון שקבוע אני מכינה אותו כל שבוע והוא אף פעם לא נמאס זה המתכון הזה. החלטתי לקרוא לו מאפינס עננים כי זה התיאור הכי מדויק למאפינס הזה. ברגע שלוקחים ביס קולטים כמה הוא רך , אוורירי ומבלי לשים לב אוכלים כמה ברצף חחחחחח. אז תעשו לעצמכם טובה , תכינו את המתכון הזה ואני מבטיחה שהוא יהפוך לקבוע גם אצלכם בבית!

מצרכים |

4 ביצים מופרדות

1 כוס סוכר

1 שקיק סוכר וניל (10 גרם) – לא חובה

1/2 כוס מיץ תפוזים

1/2 כוס שמן

2 כוסות קמח

1/2 שקיק אבקת אפייה (5 גרם)

סוכריות צבעוניות

אופן הכנה |

מחממים תנור ל180 מעלות.
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
מוסיפים לקערת החלמונים 1/2 כוס סוכר , סוכר וניל, מיץ תפוזים ושמן ומערבבים. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים לאיחוד.

בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את ה1/2 כוס סוכר הנותרים. מקציפים עד לקציפה רכה ויציבה.
מעבירים 1/2 מקציפת החלבונים לקערת החלמונים ומקפלים, מוסיפים את יתרת הקציפה ומקפלים לאיחוד!

*שימו לב! לא לערבב יותר מידי כי זה יפגע אחכ במרקם, יש לקפל רק עד איחוד (זה בסדר אם זה לא יתאחד עד הסוף)*
מעבירים לעטרות נייר , שמים סוכריות / שוקוציפס ומכניסים לאפייה של 20 דק / עד להשחמה.

אם הכנתם את המתכון אל תשכחו לעלות לסטורי ולתייג אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד