מחממים תנור ל180 מעלות.
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
מוסיפים לקערת החלמונים 1/2 כוס סוכר , סוכר וניל, מיץ תפוזים, שמן ומערבבים.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים לאיחוד.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את ה1/2 כוס סוכר הנותרים. מקציפים עד לקציפה רכה ויציבה.
מעבירים 1/2 מקציפת החלבונים לקערת החלמונים ומקפלים, מוסיפים את יתרת הקציפה ומקפלים (לא עד הסוף , שעדיין תראו קצת את קציפת החלבונים – ראו הערות)
מעבירים שליש מהתערובת לקערה נפרדת, מוסיפים את הקקאו ומקפלים לאיחוד.
מעבירים את התערובות ל2 שקיות זילוף נפרדות ומתחילים לזלף בתוך עטרות נייר:
פעם מתערובת הוניל, ופעם מתערובת השוקולד וחוזר חלילה.
אופים כ20 דק / עד השחמה קלה.
הערות:
שימו לב! לא לערבב יותר מידי את התערובת כי זה יפגע במרקם, יש לקפל רק עד איחוד (זה בסדר אם זה לא יתאחד עד הסוף).
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷