בקערה גדולה שמים חמאה מומסת, ביצים , סוכר , סוכר וניל, חלב ומערבבים.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה ומערבבים לאיחוד. (המנעו מערבוב יתר! זה בסדר שישארו קצת גושים).
מחממים את המכשיר ומשמנים אותו היטב! עם חמאה / שמן.
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף, מזלפים , ואופים במכשיר כ3-5 דק.
וממשיכים כך עם יתרת הבלילה. (חשוב כל פעם לשמן שוב את המכשיר).
מצננים ולאחר מכן מעבירים למקפיא לפחות לשעה.
הכנת הציפוי:
ממיסים שוקולד עם חמאת קקאו / שמן בפולסים עד להמסה מלאה.
(בשלב זה תסדרו לכם את כל הציפויים והקישוטים שאתם רוצים). מצפים ומקשטים מעל.
הערות:
– רוצים להכין ציפוי עם צבע? יש להכין ציפוי שוקולד לבן ולהוסיף טיפה של צבע מאכל ג׳ל לשוקולד!
– היכן מאחסנים? במקרר: עד שבוע / במקפיא: עם ציפוי – עד חודש | ללא ציפוי – עד חודש וחצי.
במידה ושמרתם במקפיא – יש להפשיר במקרר / בחוץ כחצי שעה ורק אז לאכול.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷