מאפינס דאבל שוקולד

IMG_0454

המתכון הזה עומד ללוות אתכם שנים קדימה ואני לא מגזימה. עוגות שוקולד אישיות רכות ועסיסיות, בשילוב של שברי שוקולד וגנאש. אל תדמיינו את הביס - תכינו את המתכון ותתאהבו בו בדיוק כמוני!

מצרכים |

2 ביצים

3/4 כוס סוכר

1/3 כוס שמן

3/4 כוס שמנת מתוקה

3/4 כוס קמח

2 כפות קקאו

1 כפית אבקת אפייה

80 גרם שוקולד מריר גרוס

לגנאש:

60 גרם שוקולד מריר 

60 מ״ל שמנת מתוקה

אופן הכנה |

מחממים תנור ל175 מעלות.
בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה. מוסיפים שמן ושמנת מתוקה ומקציפים.
מוסיפים קמח,קקאו ואבקת אפייה ומערבבים לאיחוד. מוסיפים 40 גרם שוקולד מריר גרוס ומקפלים. מוזגים
למנג׳טים ומכניסים לאפייה של 15-18 דק׳ / עד שקיסם ננעץ יוצא יבש.

הכנת הגנאש:
ממיסים שוקולד ושמנת ביחד בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
יוצרים חור באמצע של כל מאפינס ומזלפים גנאש.

הערות:

במידה ואתם לא רוצים מאפינס מתוק מידי , אפשר לוותר על השברי שוקולד בתוך התערובת.

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד