מחממים תנור ל175 מעלות.
בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה. מוסיפים שמן ושמנת מתוקה ומקציפים.
מוסיפים קמח,קקאו ואבקת אפייה ומערבבים לאיחוד. מוסיפים 40 גרם שוקולד מריר גרוס ומקפלים. מוזגים למנג׳טים ומכניסים לאפייה של 15-18 דק׳ / עד שקיסם ננעץ יוצא יבש.
הכנת הגנאש:
ממיסים שוקולד ושמנת ביחד בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
יוצרים חור באמצע של כל מאפינס ומזלפים גנאש.
הערות:
במידה ואתם לא רוצים מאפינס מתוק מידי , אפשר לוותר על השברי שוקולד בתוך התערובת.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷