מאפה גביניות חלומי!

97BE55BA-EA09-4495-B6CE-BB238951E711

מצרכים |

לבצק:

500 גרם קמח לבן מנופה של מימונס

8 גרם שמרים יבשים של מימונס

100 גרם סוכר (1/2 כוס)

2 ביצים (L)

190 מ״ל חלב קר

1/2 כפית מחית וניל (לא חובה)

100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

למילוי גבינה:

500 גרם גבינת טוב טעם

100 גרם סוכר (1/2 כוס)

4 כפות גדושות פודינג לבן בטעם וניל של מימונס

2 כפות קורנפלור של מימונס

2 חלמונים (L)

1 כפית מחית וניל

לקראמבל (לא חובה):

20 גרם קמח לבן מנופה של מימונס

20 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

35 גרם אבקת סוכר של מימונס

למי סוכר:

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס מים

אבקת סוכר פטנט של מימונס לפידור מעל.

אופן הכנה |

בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח , שמרים, סוכר ומערבבים. מוסיפים חלב , ביצים ומחית וניל ולשים על מהירות נמוכה. לאחר שהבצק התאחד מוסיפים את החמאה ולשים 12-14 דק / עד פיתוח רשת גלוטן (חשוב מאוד לבדוק! – יוצא בצק רך ומעט דביק). מעבירים לקערה ומתפיחים כשעה / עד הכפלת נפח.

הכנת המלית:

מערבבים בקערה את כל המצרכים לתערובת אחידה ומעבירים לשקית זילוף. (מומלץ לערבב קודם את הגבינה על מנת לפתוח אותה ואז להוסיף את יתר המצרכים).

הכנת הקראמבל:

מערבבים בקערה את כל המצרכים עד לקבלת תערובת פירורית.

מקמחים מעט את משטח העבודה , מחלקים את הבצק לכדורים (אני עשיתי כל כדור 60 גרם), מכסים במגבת ומתפיחים עוד 20 דקות.

מחממים תנור ל-180 מעלות סטטי.

יוצרים שקע בכל כדור באמצעות כף מדידה / כוס / הידיים (שהשקע יהיה עמוק כדי שיהיה מקום להרבה מילוי), מזלפים את מלית הגבינה , מפזרים מעל קראמבל ואופים 25-30 דקות / עד להזהבה.

הכנת המי סוכר:

בקלחת שמים סוכר ומים ומרתיחים עד שכל הסוכר נמס.

מורחים בעדינות מי סוכר על המאפים ומפדרים מעל אבקת סוכר.

הערות:

-שימו לב שלאחר יומיים המאפה מעט מתקשה (במיוחד אם שמרתם במקרר) מה הפתרון? לחמם במיקרוגל 20-30 שניות וזה חוזר להיות מושלם!!!

פרסום ממומן בשיתוף מימונס

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד