מפרידים את הכרובית לפרחים.
מרתיחים סיר עם מים , מכניסים את הכרובית ומבשלים עד לריכוך קל. (לוקח בערך 10-15 דק)
מעבירים למסננת כדי שכל המים ירדו ומצננים.
לציפוי:
מערבבים את כל המצרכים ביחד.
מכינים 3 קערות:
לבלילה , לקמח ולפירורי לחם.
טובלים כל כרובית בקמח ואז בבלילה ואז בפירורי לחם ומניחים בצד על מגש. חוזרים על הפעולה עם שאר הכרוביות.
מחממים מחבת עם שמן (לא עמוק מידי) ומטגנים מכל צד עד להשחמה.
מגישים עם רוטב צ׳ילי מתוק ואוכלים.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷