מתחילים עם המי סוכר – בקלחת שמים סוכר ומים ומרתיחים על הגז עד שהסוכר נמס. ומניחים בצד להתקרר.
בקערה שמים את הגבינות והסוכר ומערבבים.
קוצצים מעט את השערות קדאיף (אפשר גם ״לקרוע״ עם הידיים) שמים בקערה , מוסיפים את החמאה מומסת ומערבבים.
מניחים על המחבת חצי מתערובת הקדאיף ומהדקים היטב – שמים את מלית הגבינה – ואז את יתרת שערות הקדאיף ומהדקים מעל.
מבשלים על אש נמוכה עד שהצדדים מתחילים להשחים ,מורידים מהאש – הופכים בזהירות את הכנאפה על צלחת – מחזירים למחבת ומטגנים עוד כמה דק׳ את הצד השני.
מעבירים לצלחת , מוזגים מעל את המי סוכר, מפזרים פיסטוקים ואוכלים. (מומלץ להניח מעל כדור גלידת וניל).
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷