בקערה שמים תפוחי אדמה ומועכים לפירה. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים, כל כדור טובלים בביצה ואז בפירורי לחם שמעורבבים עם שומשום.
מכניסים את הכדורים למקפיא לשעה.
מחממים מחבת עם שמן ומטגנים עד להזהבה מכל צד.
מגישים עם קטשופ / רוטב צ׳ילי מתוק.
הערות:
-לגרסה הכשרה לפסח – לשים קורנפלור ולהשתמש בפירורי לחם כשל״פ.
– שימו לב שגם אם הצורה קצת התעוותה לכם, ברגע שתטבלו בפירורי לחם יהיה יותר קל לגלגל לצורת עיגול.
-לא חובה להקפיא את הכדורים אבל מומלץ.
–יש לאכול בסמוך לזמן הטיגון ככה זה הכי טעים!
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷