‎טורט וניל עם הפתעות של קרם לימון ומרנג שוויצרי

Image

מצרכים |

2 חבילות של תערובת עוגה בטעם וניל של מימונס.

לקרם לימון:

110 מ״ל מיץ לימון

2 ביצים

130 גרם סוכר (1/2 כוס + 3 כפות)

10 גרם קורנפלור של מימונס (1 כף)

60 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

לקרם וניל:

750 מ״ל שמנת מתוקה

160 גרם פודינג לבן בטעם וניל של מימונס

1 כפית תמצית וניל טהור של מימונס

250 גרם גבינה לבנה / גבינת מסקרפונה

למרנג:

160 גרם חלבונים

240 גרם סוכר

אופן הכנה |

1. מתחילים עם הקרם לימון: בקלחת על אש נמוכה שמים מיץ לימון, ביצים, סוכר וקורנפלור ומערבבים כל הזמן עד שהתערובת מסמיכה (זה לוקח כמה דקות). מסננים את הקרם ומניחים בצד לצינון ל 15-20 דקות.

2. מוסיפים את החמאה לתוך התערובת של הלימון וטוחנים למרקם חלק.

3.מעבירים לקופסא , מניחים מעל הקרם ניילון נצמד למניעת כרום ומכניסים למקרר ל6 שעות / לילה.

4.הכנת הטורט: מכינים את העוגות לפי ההוראות שרשומות על האריזה. מקררים היטב ופורסים לשכבות (קראו הערות).

5. הכנת הקרם: בקערת מיקסר שמים שמנת מתוקה, פודינג וניל, תמצית וניל ומקציפים למרקם יציב. מוסיפים גבינה לבנה / מסקרפונה ומקפלים לאיחוד.

6. שלב ההרכבה: מניחים שכבה של עוגה על מגש / צלחת, מזלפים קרם וניל , באמצע מזלפים קרם לימון וממשיכים כך עם שאר השכבות.

7. מעבירים את העוגה למקרר לחצי שעה – שעה.

8. הכנת המרנג: בקערה על בן מארי שמים חלבונים וסוכר וטורפים כל הזמן עד שכל הסוכר נמס. מסננים את התערובת לתוך קערת מיקסר עם בלון הקצפה. מקציפים במשך 7-10 דקות עד לקבלת מרנג יציב ומבריק.

9. מוציאים את העוגה מהמקרר ומצפים אותה במרנג בצורה חופשית.

10. שורפים בזהירות את המרנג עם ברנר והעוגה מוכנה!

הערות:

לגבי העוגה , אני פרסתי כל עוגה ל3 שכבות ונותרו לי 2 ספייר. אפשר להכין עם מה שנותר כדורי שוקולד (להוסיף חלב וממרח).

פרסום ממומן בשיתוף מימונס

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד