הכנת הבלילה:
בקערה שמים קמח , קורנפלור , מלח , שום גבישי , פפריקה מתוקה , אבקת אפייה ומערבבים.
מוסיפים מי סודה בהדרגה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק (מרקם של טחינה סמיכה).
מקלפים את הבצלים וחותכים לעיגולים (לא דקים מידי!) , טובלים כל עיגול בבלילה ואז מצפים בפירורי לחם / פנקו.
מחממים מחבת עם שמן , מטגנים את הטבעות בצל עד להזהבה ומעבירים לרשת צינון.
מגישים עם רטבים שאוהבים.
הערות:
מבחינת המי סודה – תשימו קודם כל כוס אחת ובמידת הצורך תוסיפו עוד עד לקבלת המרקם הרצוי.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷