מחממים תנור ל175 מעלות.
בקערה (אפשר גם במיקסר) שמים את הקמח,חמאה ואבקת סוכר ומעבדים עד לקבלת בצק פירורי, מוסיפים את החלמונים / הביצה ומעבדים עד לאיחוד.
מקמחים מעט את המשטח , מחלקים את הבצק ל2 ומרדדים כל חלק למלבן (לא דק מידי) מעבירים למקפיא ל5-6 דק (כדי שיהיה נוח להרים אח״כ את הבצק).
מניחים מלבן על נייר אפייה – מעליו טבלת שוקולד ומעל את המלבן השני ומהדקים את הצדדים (תחתכו את שאריות הבצק שיש בצדדים שלא יהיה לכם יותר מידי בצק בלי שוקולד).
אופים כ25-30 דק / עד להשחמה.
מצננים ומפדרים באבקת סוכר, חותכים וזה מוכן!
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷